Biokert Blog: 2014. február

Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 356 fő
  • Képek - 986 db
  • Videók - 61 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 38 db

Üdvözlettel,

Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 356 fő
  • Képek - 986 db
  • Videók - 61 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 38 db

Üdvözlettel,

Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 356 fő
  • Képek - 986 db
  • Videók - 61 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 38 db

Üdvözlettel,

Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 356 fő
  • Képek - 986 db
  • Videók - 61 db
  • Blogbejegyzések - 260 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 38 db

Üdvözlettel,

Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség hírei - 2014. február

network.hu

A lenti cikkben közölt adatok a szőlőmag örleményre vonatkoznak. Én azonban a házilag is könnyen felhasználható szőlőkompót magját ismerem és fogyasztom. A magokat a kompót elfogyasztásakor félrerakom és naponta pár darabot a fogaimmal szétrágva alkalmazom, mint táplálékkiegészítőt. Mások szerint így nem olyan hatásos mint az örlemény, azonban természetesebb...

 

 

 

 

Szentgyörgyi Albert neve mindenkinek ismerősen cseng, ha a C-vitaminra gondolunk, de valójában mi is volt az első felfedezése tisztelt honfitársunknak?

 

Először Nobel-díjas tudósunk, Dr.

Tovább 

 

 

network.hu

 

Az ember évezredeken keresztül túlnyomóan nyers ételeket fogyasztott. A főzés és sütés megzavarta ezt a folyamatot és ópiumként hatott a hőkezelés. Ma már tudjuk, hogy a főzéssel sok vitamint, enzimet és vitális anyagot semmisítünk meg. Az élő étel és a mozgás egészségesebbé teszi a szervezetet. Bebízonyították, hogy a főtt ételre a szervezet immunválasszal reagál- különösen az iparilag feldolgozott élelmiszerekre.

 

DE HA A FŐTT ÉTELHEZ 50 % NYERS ÉTELT ADUNK, AKKOR EZ NEM KÖVETKEZIK BE!

Utolsó hozzászólás

Magyar Ábrahám üzente 7 éve

Nem mindenkinek jó a nyers étel, van akinek megárt! Ebben az esetben inkább párolva kell fogyasztani a zöldségeket!
A főtt és a nyers étel keverése is egyeseknek megárthat! Ezért az érzékenyek inkább külön-külön fogyasszák...

Tovább 

 

Lúgosító, klorofill tartalmú zöld por házilag, a természet ingyen “patikájából”

zoldpor500

Bizony rengeteg ember vásárol patikákban, gyógynövény boltokban, herbáriákban lúgosító kapszulákat, zöld porokat, tablettákat, amik nem kis összegbe kerülnek. Ráadásul többségük a feldolgozás során egyéb adalékanyagokat kap.

Miért is ne állíthatnánk elő saját zöld porunkat házilag, ráadásul ingyen. Ugyan kell hozzá egy kis munka, de csak egy icipici.

Most nyáron nagyon sok friss zöld növény, gyomnövény terem, ezért most a frisset részesítsük előnyben: sóskát, spenótot, parlagfüvet, gyermekláncfű levelet, sárgarépa levelet, csalánt, kövér porcsint … stb. Ezek a zöldek kiváló klorofill források, remek lúgosítók.

Utolsó hozzászólás

Magyar Ábrahám üzente 7 éve

A sárgarépa levelét nem ajánlom, mert egyeseknek érintése allergiát / kiütést, viszketegséget / okoz.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu