Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A lenti cikkben közölt adatok a szőlőmag örleményre vonatkoznak. Én azonban a házilag is könnyen felhasználható szőlőkompót magját ismerem és fogyasztom. A magokat a kompót elfogyasztásakor félrerakom és naponta pár darabot a fogaimmal szétrágva alkalmazom, mint táplálékkiegészítőt. Mások szerint így nem olyan hatásos mint az örlemény, azonban természetesebb...
Szentgyörgyi Albert neve mindenkinek ismerősen cseng, ha a C-vitaminra gondolunk, de valójában mi is volt az első felfedezése tisztelt honfitársunknak?
Először Nobel-díjas tudósunk, Dr.
Az ember évezredeken keresztül túlnyomóan nyers ételeket fogyasztott. A főzés és sütés megzavarta ezt a folyamatot és ópiumként hatott a hőkezelés. Ma már tudjuk, hogy a főzéssel sok vitamint, enzimet és vitális anyagot semmisítünk meg. Az élő étel és a mozgás egészségesebbé teszi a szervezetet. Bebízonyították, hogy a főtt ételre a szervezet immunválasszal reagál- különösen az iparilag feldolgozott élelmiszerekre.
DE HA A FŐTT ÉTELHEZ 50 % NYERS ÉTELT ADUNK, AKKOR EZ NEM KÖVETKEZIK BE!
|
|
10 éve | Gulyás Zoltán | 2 hozzászólás
Lúgosító, klorofill tartalmú zöld por házilag, a természet ingyen “patikájából”
Bizony rengeteg ember vásárol patikákban, gyógynövény boltokban, herbáriákban lúgosító kapszulákat, zöld porokat, tablettákat, amik nem kis összegbe kerülnek. Ráadásul többségük a feldolgozás során egyéb adalékanyagokat kap.
Miért is ne állíthatnánk elő saját zöld porunkat házilag, ráadásul ingyen. Ugyan kell hozzá egy kis munka, de csak egy icipici.
Most nyáron nagyon sok friss zöld növény, gyomnövény terem, ezért most a frisset részesítsük előnyben: sóskát, spenótot, parlagfüvet, gyermekláncfű levelet, sárgarépa levelet, csalánt, kövér porcsint … stb. Ezek a zöldek kiváló klorofill források, remek lúgosítók.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás