Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az előző képnél /ságabarack érés/ részletesen irtam a sárgabarack fagyasztásáról. Annyiban egészíteném ki, hogy a mosás utáni szárítást úgy is megoldhatjuk, hogy szárító/ aszaló/ készülékbe rakjuk. Igy még jobb állagú, kissé előmelegitett, fertőtlenített árut kapunk.
A fagyasztás mellett természetesen még száríthatunk is, igy többféle változata lehet a tartósításnak. A júliusi kánikulában kihasználhatjuk a természetes napfényt az aszaláshoz.
Azonban az aszalt gyümölcs eltarthatósága változó. Megfelelő edény mellett, a léghőmérséklet, valamint a páratartalom is befolyásolja a szavatossági időt. Kártételnek pedig ott vannak a molyok, amit már egyszer megtapasztaltam A télen boltban vásárolt szárított sárgabarack olyannyira tartósították kénnel, hogy irritáló hatása volt és nem szívesen fogyasztottam. Ezért döntöttem úgy, hogy magam fogom tartósítani / aszalni, fagyasztani/ a gyümölcsöket.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!