Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A zöldség fogyasztás nemcsak azért szükséges és előnyös mint élőtáplálék/ ásványi anyag, vitamin, fehérje/, hanem mint tápanyagtartalmát érintetlenül, természetes formában megőrízve, elősegítik egyéb élelmiszerek anyagainak kihasználását az emberi szervezetben, fitáz enzimük által. Ezt bőven tartalmaznak a nyersen fogyasztott zöldségek / gyümülcsök is/, amelyek elősegítik a vas, a foszfor, a mész felszívódását. A főtt ételben nincsenek.
A tárolóban, most télen is szedhető a nyers , zsenge sárgarépa levele/ a képen látható /, amely összevágva müzlibe,salátába, levesbe rakható.
Természetesen, a saját magunk termesztett növényből hajtatott zsenge levelek a legízletesebbek. A nyers apróra lereszelt cékla és a sárgarépa mellett kivánatos a zöld növény fogyasztása is.
És most a gasztró bloggerek olyan írásától nyugodtan tekintsünk el, amelyek nem javasolják a fenti zöld növény fogyasztását. Semmi alapja nincs. Természetesen nem a permetezéssel termesztett és kifejlett zöld kemény levél- növény fogyasztását javaslom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!