Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az idei szeptemberben még bőven lehet a paprikát és a paradicsomot befőzni. Pedig sokszor hallottuk már, hogy a paradicsomot legkésőbb augusztusba főzzük be. Most is jó ízű a paradicsom, betegségek 2015-ben nem voltak jellemzőek rajta, csak a csapadék miatti repedés...
Paprika lekvár tartósító nélkül? Igen. Az idei évben ezt is kipróbálom. A paprikát és a paradicsomot /50-50%/ összeaprítom, hogy "lekvár" lesz belőle, majd kicsi üvegekben kiduntsztolom. Mivel még sót sem tartalmaz, nem hogy egyéb tartósítószert, bármilyen mennyiségben fogyasztható...
Másik módszer /amely már működik/, Nagyobb üvegekbe rakom a szeletelt paprikát és egész paradicsomot, hogy a paradicsom levével tele legyen az üveg. Ezt is kiduntsztolom. Télen felhasználáskor turmixolom és a piros aranyhoz hasonlóan felhasználom. Mivel sót ez sem tartalmaz tetszőleges mennyiséget használhatok belőle...
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!