Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kovászolásról, kezdőknek, és haladóknak...
Az idei nyár, kedvező időjárása, valamint Barátaim, Rokonaim adakozó kedve, és nem utolsó sorban, saját kiskertem bőséges termése arra ösztönzött, hogy ne hagyjak semmit kárba veszni. A frissen készült kovászolt finomságok minden alkalommal különleges kulináris élménnyel lepték meg barátaimat, családomat.
Az idei nyár, kovászolt finomságai, a teljesség igénye nélkül. |
Kovászolt cukkini, zöldparadicsom, sárgarépával (krumplis kovászolás) |
Kovászolt dinnyehéj csípősen. |
Cukkini, tök, lilahagyma, kapor, kakukkfű, csili van az üvegben. 24 óra elteltével készült kép. Ez is krumplival készült. |
Az uborka sem maradt ki a kovászolni valók közül. Kaporral, fokhagymával, csilivel. (kenyeres kovászolás) |
A "szüret" után. Cukkini nagyon csípősen. A lé iható maradt. Krumpli, és kapor hozzáadásával készült. |
Kovászos uborka kaporral, fokhagymával, csilivel. Kenyérrel lett kovászolva. |
Kovászolt vegyestál. Zöldparadicsom, sárgarépa, kaliforniai paprika, vöröshagyma, fokhagyma, és csili. |
Uborka, zöldparadicsom, cukkini, patisszon, kaporral, kakukkfűvel, bazsalikommal, csilivel |
Csípős görögdinnyehéj gyöngyhagymával. Krumplival volt kovászolva. |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!