Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Az élet kertje ..... közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Az élet kertje és az egészséges táplálkozás közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát B Klári indította 15 éve
Ha épp kreatív kedvedben készítetted a szombat esti biovacsit, vasárnapi ebédet és felejthetetlen(ül finom)ra sikeredett, oszd meg velünk is, hogy kipróbálhassuk. Mondjuk el, mit gondolunk róla, milyennek találtuk.
Hozzászólások eddig: 3
B Klári üzente 15 éve
Ez nagyon finom lehet! Igazi téli ízek. Még úgy is el tudom képzelni, ha sok felé kell elosztani, hogy alma, mandarin cikkekre öntve tálaljuk deszertként.
B Béla üzente 15 éve
Gesztenye krémleves mazsolával (ünnepi alkalmakra, karácsonyra)
Hozzávalók: (4 személyre)
- 8 dl zabtej (rizstej, tönkölytej, köles tej)
- 25 dkg natúr gesztenye-massza
- 10 dkg mazsola
- 1 kk. Bourbon vanília
- 1-2 ek. juharszirup (agavészirup, Stevia)
- 2 ek. karob-por
- 2 ek. zabtejszín (rizstejszín)
- 1 csipet őrölt gyömbér / fahéj
Elkészítés:
- A magtejből egy merőkanálnyit elveszünk, a karob-port, a Bourbon vaníliát és a gyömbért simára keverjük benne.
- A többi tejet felforraljuk, kevergetve a karob-poros tejet beleöntjük,
- a villával összetört gesztenyemasszát hozzáadjuk, és 1-2 percig kíméletesen összemelegítjük.
- A tűzről lehúzva, megvárjuk míg ehetőre hűl, majd
- merülő mixerrel habosítjuk.
Fogyasztása:
- Áztatott mazsolával megszórva,
- zabtejszínnel, juharsziruppal "pettyegtetve", melegen vagy hidegen kínálhatjuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás